Kim olgun, yeşil bir avokadoya dayanabilir ? Ancak, genellikle çoğumuz sadece yarım kremalı meyve kullanırız (evet meyve!) Avokado tostumuzu veya salatamız için. Peki ya diğer yarı? Birkaç dakika içinde (!) Radyatörün rafında kırık, koyu ve bronzlaşmış göründüğü için bir flit. Tüketim için iyi olabilir, ancak Anagram fotoğraflarımız için değil. Peki onu nasıl yeşil ve canlı tutarsınız? Limonla püskürtmek veya plastik bir filmle sarmak yerine, hala yarım soğanın üzerinde güdük olan yarısını koymaya çalışın. Kapağı iyice kapatın ve buzdolabına yerleştirin. Avokado, soğanı serbest bırakan kükürt bileşikleri nedeniyle karakteristik rengini birkaç gün koruyacaktır. Ve en iyisi? Tat ve kokusu paradoksal olarak hiç değişmiyor!